This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

+01145928421
mymail@gmail.com

Online werkplek

Cloud

Online werkplek

Onze online werkplek is een complete werkplek, waarbij al uw documenten en applicaties via het internet beschikbaar zijn. Met de Online werkplek hoeft u geen investeringen meer te doen in kostbare servers en licenties. Ook het onderhoud aan uw werkplekken is inbegrepen, wij voeren standaard updates en patches uit en doen aanpassingen wanneer die nodig zijn. Alle data staat opgeslagen in Nederlandse datacenters en wordt ook nog eens door middel van online back-up in een ander datacenter geback-upt.

 

U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand, waardoor de kosten voor uw ICT een stuk voorspelbaarder en overzichtelijker worden. Het is heel eenvoudig om op- én af te schalen als er soms nieuwe medewerkers bijkomen, of er medewerkers weg gaan. Zo kunt u met de Online werkplek uw medewerkers sneller en voordeliger voorzien van een volledige en nieuwe werkplek.

 

De online werkplek is benaderbaar vanaf alle soorten apparten en bied u dezelfde mogelijkheden als u gewend bent met een lokale pc. De online werkplek van CoCo ICT Systems zorgt ervoor dat u altijd en overal de beschikking heeft over uw applicaties en bestanden die nodig zijn om ongestoord te kunnen werken. Op kantoor, onderweg, op vakantie of thuis. Vanaf een desktop PC, laptop, tablet of smartphone logt u eenvoudig in op de online werkplek.

 

De maandelijkse prijs van de online werkplek bedraagt € 50,00 tot € 75,00 excl. BTW per werkplek. De configuratie van de online werkplek is sterk afhankelijk van de applicaties die u gebruikt en de hoeveelheid medewerkers. Neem contact met ons op voor een exacte prijs voor uw situatie.