This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

+01145928421
mymail@gmail.com

Exchange online

Cloud

Microsoft Exchange online

Microsoft Exchange is wereldwijd de meest gebruikte e-mailoplossing voor zakelijke gebruikers. Microsoft Exchange online is de cloud variant, met dezelfde mogelijkheden als de lokale variant. Het voordeel is dat u geen eigen server hoeft aan te schaffen en te onderhouden, en door middel van deze cloud dienst toch gebruik kunt maken van de volwaardige Exchange functionaliteiten.

 

U kunt uw zakelijke e-mail, agenda’s en contactpersonen overal benaderen via Outlook, webmail, smartphone of tablet. Alle e-mail mappen, agenda-items, contactpersonen en taken worden tussen uw apparaten gesynchroniseerd, waardoor u op ieder moment van de dag al uw informatie beschikbaar heeft op al uw apparaten. Indien gewenst kunt u uw e-mail en agenda eenvoudig delen met uw collega’s.

 

Microsoft Exchange online is standaard voorzien van een sterk spamfilter en een virusscanner. Uw data wordt opgeslagen in een redundant en goed beveiligd datacenter van Microsoft.

 

Microsoft Exchange online is beschikbaar vanaf slechts € 3,40 excl. BTW per maand, per postvak. Elk postvak heeft standaard maar liefst 50GB opslagruimte. Wij kunnen deze dienst aan u leveren, voor u configureren en onderhouden. De abonnementsprijs via ons is gelijk aan de prijs van Microsoft, en u kunt bij ons terecht met vragen of wijzigingen in de configuratie. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen voor de configuratie.