This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

+01145928421
mymail@gmail.com

Online Backup

Cloud

Online backup

Uw data is kwetsbaar! Dataverlies kan optreden op verschillende manieren: virussen, diefstal, brand en/of waterschade, menselijk toedoen maar ook defecte apparatuur. Dataverlies kan grote consequenties met zich meebrengen voor een bedrijf. Als u al uw data kwijt zou raken, zou dit de continuïteit van uw organisatie namelijk sterk in gevaar brengen. Met een doordachte back-up oplossing heeft u binnen een aanvaardbare termijn uw data weer op orde. Hiermee waarborgt u de continuïteit van uw organisatie.

 

CoCo ICT Systems biedt u een uitgebreid pakket aan automatische back-up oplossingen. Van een automatische back-up op een externe harde schijf of netwerkschijf, tot onze online back-up oplossing. De meest gebruikte en veiligste oplossing is online back-up.

 

De werking van deze oplossing heeft zijn kracht inmiddels bewezen, maar er zijn echter grote verschillen mogelijk bij de diverse aanbieders van deze dienst. De online back-up oplossing die wij aanbieden is hieruit de meest complete en veiligste oplossing die er bestaat.

 

Al uw data wordt met een vaste frequentie opgeslagen in een datacenter in Nederland, en zijn eenvoudig weer terug te halen. Daarbij wordt er veel aandacht gegeven aan beveiliging van uw gegevens. U kunt er op vertrouwen dat uw data altijd in goede handen is: veilig en toch snel toegankelijk.