This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

+01145928421
mymail@gmail.com

Defect laptopscherm

Winkel en Reparatie

Defect Laptopscherm

Is het beeldscherm van uw laptop defect? Bijvoorbeeld door stoten, valschade of zelfs spontaan? Geen paniek! Vervanging van het scherm is heel goed mogelijk en meestal rendabel. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van laptopschermen en kunnen uw laptop doorgaans dezelfde dag of de volgende werkdag weer gereed hebben (afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigde onderdelen).

Wist u dat valschade of stootschade van uw eigen laptop vaak gedekt is door uw inboedel of aansprakelijkheidsverzekering? Wij kunnen voor u een offerte opstellen welke u naar uw verzekeringsmaatschappij kunt opsturen.

Prijsopgave
De kosten voor het vervangen van het beeldscherm zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de afmetingen, het soort scherm en het type laptop. Indien u een prijsopgave wilt ontvangen, vragen wij u contact met ons op te nemen.