This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

+01145928421
mymail@gmail.com

Responseovereenkomst (SLA)

ICT

Responseovereenkomst (Service Level Agreement)

Steeds meer van uw bedrijfsprocessen verlopen digitaal, waardoor U ongemerkt steeds zwaarder leunt op uw ICT. Ondanks de aanschaf van betrouwbare producten en het uitvoeren van preventief onderhoud kan er altijd een defect of softwarematig probleem ontstaan waardoor uw bedrijfscontinuïteit alsnog in gevaar komt. Op die momenten is directe ondersteuning nodig van uw ICT partner.

 

Uiteraard willen wij graag al onze klanten snel van dienst zijn, maar het kan soms voorkomen dat we niet direct aan (alle) acute storingen kunnen werken. Steeds meer organisaties zien de noodzaak in van continue bereikbaarheid en spoedige ondersteuning van hun ICT partner. Voor die klanten bieden wij onze Service Level Agreement (SLA) aan, waarmee we U de garantie op spoedige support en continue bereikbaarheid kunnen bieden.

 

Onze Service Level Agreement is er in drie varianten met de onderstaande voordelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de tarieven voor uw organisatie.

 

– Een gegarandeerde reactietijd van uiterlijk één uur (SLA 1), vier uren (SLA 2) of acht uren (SLA 3);
– 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar op een speciaal storingsnummer;
– Geen opslag voor werkzaamheden buiten kantooruren, zondagen en feestdagen (alleen bij SLA 1 en SLA 2);
– Geen starttarief/voorrijkosten bij arbeid op locatie (alleen bij SLA 1 en SLA 2);
– Voorrang op klanten zonder een responseovereenkomst;
– Remote supportsoftware (indien technisch mogelijk);
– Gratis bruikleenapparatuur bij defecten (indien technisch mogelijk).