Hardware en Software

ICT

Hardware en Software

Bij het opzetten van uw ICT is het belangrijk om meteen te kiezen voor de juiste producten die passen bij uw (toekomstige) situatie. Het is daarbij continue een afweging tussen kosten, betrouwbaarheid en mogelijkheden.

 

Wij hebben jarenlange ervaring met veel verschillende hardware en software, waardoor wij de juiste selectie voor U kunnen maken. Wij kunnen U vrijwel alle merken hardware en software leveren volgens goede condities.

 

Wij zijn onder andere Eset Partner. ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten voor bedrijven en consumenten. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Met variërende oplossingen beschermt en monitort ESET 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend.

 

In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Het kantoor in Sliedrecht beschikt over Nederlandse security specialisten en experts die snel kunnen schakelen. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten: van mkb tot multinational en van consument tot IT-professional.