This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

+01145928421
mymail@gmail.com

e-fiber glasvezel in Moerdijk

            


De aanleg van het E-Fiber glasvezelnetwerk is begonnen! Straks kan de hele gemeente Moerdijk genieten van het allersnelste en meest stabiele internet.

In Moerdijk legt E-Fiber een openbaar glasvezelnetwerk aan. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart in het eerste gebied, Zevenbergen-Oost en Langeweg, waarna er in Zevenbergschen Hoek, Moerdijk en de rest van Zevenbergen begonnen zal worden. Vanaf januari 2022 worden ook Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Helwijk, Willemstad en Klundert aangesloten op het netwerk. Bekijk hier de planning per gebied.
.

Huisaansluiting gratis bij abonnement
Als U tijdens de aanleg een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het aanleggen van de glasvezelaansluiting in uw woning/bedrijf. Later aansluiten kan natuurlijk ook, maar dan brengt E-Fiber minimaal € 450,-­ in rekening.

.

Heeft u vragen? Mail ons op info@coco-systems.nl of bel naar 0168-324244.
.

Bent u al overtuigd?
Dan kunt u uw verbinding meteen via ons bestellen door op onderstaande logo’s te klikken: