This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

+01145928421
mymail@gmail.com

e-fiber glasvezel in Moerdijk

          


De aanleg van het E-Fiber glasvezelnetwerk is in volle gang! Straks kan de hele gemeente Moerdijk genieten van het allersnelste en meest stabiele internet.

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Moerdijk is in volle gang. Van de tien gebieden zijn de graafwerkzaamheden bij zeven gebieden afgerond. Een aantal gebieden zijn al aangesloten op het supersnelle netwerk! De komende tijd zullen er in de overige drie gebieden straten open gaan om de graafwerkzaamheden uit te voeren. Als bewoner word je tijdig per post geïnformeerd wanneer jouw straat open gaat. Bekijk hier de planning per gebied.
.

Huisaansluiting gratis bij abonnement
Als U tijdens de aanleg een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het aanleggen van de glasvezelaansluiting in uw woning/bedrijf. Later aansluiten kan natuurlijk ook, maar dan brengt E-Fiber minimaal € 450,-­ in rekening.

.

Heeft u vragen? Mail ons op info@coco-systems.nl of bel naar 0168-324244.
.

Bent u al overtuigd?
Dan kunt u uw verbinding meteen via ons bestellen door op onderstaande logo’s te klikken:

Zakelijk:

           


Consumenten: