Volg ons ook op:

FacebookTwitter

Videobeveiliging

Een veilig gevoel is belangrijk! Beveilig uw werknemers en eigendommen!

Het is belangrijk om uzelf, uw werknemers en uw eigendommen te beveiligen, vooral in het retailkanaal. Naast een alarminstallatie, bouwtechnische beveiligingen en overvalknoppen is camerabeveiliging belangrijk. Daarmee bent u namelijk ook beschermd tijdends openingstijden van uw winkel, het verhoogd de kans op dadervervolging en het heeft een afschrikkend effect.

CoCo Systems Automatisering is ervaren met de levering en installatie van betrouwbare camerabeveiliging met uitstekende HD beeldkwaliteit, op basis van IP netwerkcamera’s. Het voordeel van netwerkcameras ten opzichte van traditionele cameras is onder andere dat de opnames digitaal worden opgeslagen. Daarnaast kunt u de live beelden en opnames op elk gewenst moment live bekijken vanaf elke PC/Tablet met een internetverbinding. Wij leveren de cameraproducten van o.a. marktleider Axis en Hikvision. 

Voor de opnames van de beelden kan gebruik worden gemaakt van netwerkschijven (NAS), opnamestations (NVR) van bijvoorbeeld fabrikant QNAP, Synology en Hikvision of cloud opslag.

Cloud recording

Cloud recording is helemaal "hot". U kunt de camerabeelden namelijk veilig en gemakkelijk bewaren zonder bang te zijn dat deze verloren gaan door brand, diefstal of fraude. Om ervoor te zorgen dat onze klanten veilig camerabeelden "in de cloud" kunnen opslaan werken wij samen met CameraCloud Europe.

Bij cloud opslag worden alle beelden realtime en versleuteld in de cloud opgeslagen. U kunt de beelden waar en wanneer U maar wilt terugkijken in uw eigen beveiligde account. Voor ieder systeem geschikt. De cloud opslag van CamereCloud is geschikt voor zowel DVR als NVR recorders en zelfs direct voor IP camera's, zonder tussenkomst van een recorder. Hierdoor kun U uw camerabeelden ook opslaan zonder een hoge investering te doen voor een NVR recorder. Dit maakt CameraCloud laagdrempelig en uitermate geschikt voor startende ondernemers en particulieren met een klein budget. Doordat CameraCloud abonnementen maandelijks opzegbaar zijn, leent het zich tevens goed voor tijdelijke bewaking in bijvoorbeeld een pop-up store. 

Voor de installatie van CameraCloud is geen extra software of hardware vereist. U kunt dus direct beginnen met opnemen!

In uw persoonlijke, beveiligde account kunt U uw beelden beheren, clips maken, beelden downloaden, uw abonnement aanpassen en uw facturen bekijken.

Het aansluiten van CameraCloud is eenvoudig en met minimale technische kennis te realiseren. Wij kunnen het systeem natuurlijk ook voor U configureren.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Axis Logo

 

 

 

 

Dagelijks telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

 

Voor zakelijke klanten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.

 

 

 Contactgegevens

 

Openingstijden

winkel/servicebalie 

 Maandag:  13.00 - 17.00 uur   
 Dinsdag: 13.00 - 17.00 uur
 Woensdag:  13.00 - 17.00 uur
 Donderdag:  13.00 - 17.00 uur
 Vrijdag: 13.00 - 17.00 uur
 Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
 Noordhaven 44
 4761 DB Zevenbergen
 T |  0168 - 324244
 E |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.