This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

+01145928421
mymail@gmail.com

Software Problemen

Winkel en Reparatie

Software Problemen

Problemen met de software op uw PC of laptop zijn erg vervelend/frustrerend, denk hierbij onder andere aan een virus, malware en traagheid. Vaak kunnen wij dit snel voor u oplossen tegen beperkte kosten. U kunt uw PC of laptop daarvoor tijdens de openingstijden van onze winkel/reparatiebalie bij ons afgeven waarna deze binnen één tot drie dagen weer gereed zal zijn.

Herinstallatie van Windows
Indien het herstellen van het besturingssysteem niet meer mogelijk is, dan kunnen wij dit voor u oplossen door een volledige herinstallatie uit te voeren op uw PC of laptop. Alle benodigde software om dat te doen is bij ons aanwezig, Uw systeem moet daarvoor wel voorzien zijn van een geldige Windows licentiesticker. De kosten voor de volledige herinstallatie van Windows bedragen € 50,00 inclusief BTW.

Tevens kunnen wij aangeleverde additionele software voor u installeren. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het type software en de hoeveelheid. Wij kunnen u hiervoor vooraf een prijsopgave voor doen.

Backup van uw persoonlijke bestanden
Wij kunnnen er uiteraard voor zorgen dat uw persoonlijke bestanden en instellingen zoals onder andere uw foto’s, documenten, emails, contactpersonen en favorieten terug op uw systeem komen na de herinstallatie van het besturingssysteem. Wij maken dan voorafgaand aan de herinstallatie een backup van deze data en zetten dat erna weer terug. Het maken van een backup is tijdrovend, maar wij kunnen dit voor U uitvoeren voor slechts € 50,00 inclusief BTW per PC/Laptop.