Volg ons ook op:

FacebookTwitter

Laadproblemen met uw laptop?
Accu, adapter of laadplug defect?

Als uw laptop niet meer oplaad of een defecte accu heeft kan dit zeer vervelend zijn, maar het is in de meeste gevallen goed te herstellen.

Accu defect
Indien uw laptop niet lang meer op de accu werkt, of zelfs helemaal niet meer werkt, dan is mogelijk uw accu defect of versleten. Een accu is een verbruiksartikel en gaat dus een beperkte tijd mee. Een nieuwe accu zorgt ervoor dat u uw laptop weer zonder voedingsadapter kunt gebruiken.

De kosten voor een nieuwe accu zijn afhankelijk van het merk en type van uw laptop. Om u een juiste prijsopgave en levertijd te kunnen geven vragen wij u het onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan dezelfde dag een prijsopgave van ons.

Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel, neem daarvoor uw laptop mee zodat wij alle benodigde gegevens voor u kunnen noteren. U weet dan zeker dat de gegevens kloppen en ontvangt direct een prijsopgave.

Adapter of laadplug defect
Als uw laptop niet meer oplaad of werkt kan het zijn dat de adapter defect is. Wij kunnen deze bijna altijd direct vervangen, in onze winkel hebben wij namelijk vrijwel alle originele adapters op voorraad. In sommige gevallen is het chassisdeel (plug) in de laptop gebroken of losgeraakt van de print. Vervanging of reparatie van het chassisdeel is doorgaans goed mogelijk en lonend, wij hebben alle apparatuur in huis om dit voor u uit te voeren.

Indien u twijfelt wat er defect is kunt u met uw oplader en laptop naar onze winkel komen, een van onze medewerkers zal uw adapter direct nakijken. Indien blijkt dat het niet de adapter is, dan zal de laptop verder moeten worden onderzocht om te bepalen wat er exact defect is. U kunt de laptop in dat geval achterlaten waarna u dezelfde dag of de volgende werkdag een offerte van ons ontvangt. Nadat u akkoord heeft gegeven voor herstel zal uw laptop dezelfde dag of uiterlijk binnen twee werkdagen gereed zijn.

Indien u een prijsopgave voor een nieuwe adapter wilt ontvangen, vragen wij u contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

 

Dagelijks telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

 

Voor zakelijke klanten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.

 

 

 Contactgegevens

 

Openingstijden

winkel/servicebalie 

 Maandag:  13.00 - 17.00 uur   
 Dinsdag: 13.00 - 17.00 uur
 Woensdag:  13.00 - 17.00 uur
 Donderdag:  13.00 - 17.00 uur
 Vrijdag: 13.00 - 17.00 uur
 Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
 Noordhaven 44
 4761 DB Zevenbergen
 T |  0168 - 324244
 E |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.